середу, 30 березня 2022 р.

 АЛГОРТМ ДІЇ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ОНЛАЙН УРОКІВ

на період воєнного стану

          Дії вчителя та учня в разі отримання повідомлення про тривогу під час проведення онлайн уроків:

          Якщо вчитель проводить урок знаходячись у місті Запоріжжя:

·     1. Повідомляє учням про отримання сигналу тривоги та завершує заняття для всіх вне залежності де може перебувати учень (в межах міста, в межах країни, за межами країни).

     2. Розміщує матеріали уроку що був переваний для самостійного опрацювання на дистанційній платформі.

       3. Учні повертаються на урок після отримання повідомлення про скасування тривоги на урок який іде за розкладом на поточний час.

·    4. В разі отримання сигналу тривоги де перебуває учень він виходить з уроку та повертається до занять після отримання повідомлення про скасування тривоги згідно розкладу.

          Якщо вчитель проводить урок знаходячись не в Запоріжжі але в межах країни:

·    1. Повідомляє учнів про отримання сигналу тривоги в регіоні де перебуває вчитель та завершує заняття для всіх учнів вне залежності де може перебувати учень (в межах міста, в межах країни, за межами країни).

·   2. Розміщує матеріали уроку що був переваний для самостійного опрацювання на дистанційній платформі.

·     3. Учні повертаються на урок після отримання повідомлення про скасування тривоги на урок який іде за розкладом на поточний час.

·    4. В разі отримання сигналу тривоги де перебуває учень він виходить з уроку та повертається до занять після отримання повідомлення про скасування тривоги згідно розкладу.

          Якщо вчитель проводить урок знаходячись поза межами країни:

·       Проводить урок згідно розкладу.

·       В разі отримання сигналу тривоги де перебуває учень він виходить з уроку та повертається до занять після отримання повідомлення про скасування тривоги згідно розкладу.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар